6 Nisan 2010 Salı

29 EKİM / NE MUTLU CUMHURİYETİMİZİN 86.YILI

ŞU GÜNLERDE, LÜTFEN BAYRAKLARIMIZI 10- KASIM!A KADAR İNDİRMEYELİM !!!!

TAVİZLE BİRLİK OLMAZ !!!
Şehit ağacı :((((( 6000 !! şehidimizin KÜNYELERİ
:((((( MİNNETTARIZZZZ ... :((
TEK BİR EGEMENLİK VAR, ODA MİLLİ EGEMENLİKTİR,

ULUSU YİNE KENDİ GÜCÜ KURTARACAKTIR.





86. Asla bir rakamdan ibaret değildir. Cumhuriyet kutlamaları ise asla gölgede kalmamalı, bugünü tatil havasında değil, bilinçle ,gelecek nesillere eğitimle- öğretimle birebir bir gün olarak geçirmeliyiz. !!!!
HEPİMİZ ÖDEVLİYİZ !!!
HEPİMİZ GÖREVLİYİZ !!!
ULUSAL BİRLİĞE KASTEDENLERİN TAM KARŞISINDAYIZ !!


Atatürk, halk egemenliğine dayalı bir devlet şekli olan Cumhuriyetin, Türk milletinin karakterine en uygun yönetim şekli olduğuna inanmıştır. Bu inançla kurduğu Cumhuriyet, laik, demokratik, sosyal devlet ve hukuk devleti temelleri üzerinde bugünlere ulaşmıştır. Ulusu oluşturan tüm unsurları son derece çağdaş ve ileri bir çizgide birleştiren Atatürk, ulusal amaçların gerçekleştirilmesi yolunda gayretlerin en uyumlu ve en verimli şekilde bütünleştirilmesini sağlamıştır.

Büyük zorluk ve fedakârlıklara katlanarak kurulan Cumhuriyeti bizlere emanet eden Ebedi Başkomutanımız Atatürk’ün, şehitlerimizin, ebediyete intikal etmiş komutanlarımızın ve gazilerimizin aziz hatıraları önünde bugün bir kez daha saygıyla eğiliyoruz. Cumhuriyeti ve onun kazanımlarını koruma uğrunda büyük bir özveri ve kararlılıkla sürdürülen mücadeleler esnasında şehitlik mertebesine ulaşan askerlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükran ve minnetle anıyoruz.


AND İÇTİK ATAM, GİTMEYE GÖSTERDİĞİN İZDEN
GÖLGEN TUTACAKTIR HER GÜN BİZİ, ELİMİZDEN
NE SENDEN VAZGEÇERİZ ATAM, !!!!!!!!!
NEDE SENİN İLKELERİNDEN !!!!!!!!!!!!!

CUMHURİYET KADINLARI, YOBAZLIĞA- KARANLIĞA- İLKELLİĞE ASLA YENİLMEZLER

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder