7 Nisan 2010 Çarşamba

ANNELERE GÜZEL PASTA TARİFİ:))))

Eminim hepimizin başından buna benzer şeyler geçmiştir benim okadar çok olmuşturki ömrü uzun olsun kızımın sayesinde :) görünce çok hoşuma gitti sizlerle paylaşayım istedim:)))

PASTA YAPIYORUMMM.....

Firini yakin.Dolaptan bir kap, bir kasik ve pastayi yapacaginiz malzemeleri alin.Pasta kalibini yagladiktan sonra,cevizleri kirin.Mutfak tezgâhinin uzerindeki yedi tane oyuncak otomobili ve on sekiz lego blogunu kaldirin.
iki fincan unu olcun.Cocugunuzun ellerini unun icinden çikarin ve ellerini undan temizleyin. Un, seker ve kakaoyu eleyin.
Süpürge ve farasi alip cocugunuzun kirdigi kabin parcalarini yerden temizleyin. Baska bir kap alin. Kapinin ziline yanıit verin. Mutfaga donun. Cocugunuzun ellerini kabin icinden cikarin. Cocugunuzun ellerini yikayin.
Yumurtalari alin. Telefona yanit verin. Geri donun. Yaglanmiş kalibi alin. Kalibin icindeki bir santim kalinligindaki tuz tabakasini temizleyin. Pasta kalibina tuz doktukten sonra ortaliktan kaybolan cocugunuzu arayin.
Mutfaga geri donun ve cocugunuzu tekrar tezgahin basinda bulun.Ellerini kabin icinden cikarıin. Uzerindeki un, kakao vesaireyi temizleyin. Yaglanmis kalibi tekrar alin ve icinde bir suru ceviz kabugu bulun. Kabin icinde ceviz kabuklarini fark ettiginiz an,mutfaktan kacarken pasta kabini tezgahtan yere düsüren cocugunuzun pesine düsün.
Yerleri temizleyin. Tezgahi temizleyin. Duvarlari temizleyin. Kabi, çanagi yikayin. Pastaciya telefon acip, bir adet pasta siparis edin.Firini kapatin ve bekleyin.Afiyet Olsun:))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder