7 Nisan 2010 Çarşamba

ÇİÇEK ŞEKLİNDE KABAK TATLISI

KABAK TATLISINI HEMEN HERKES BİLİR... AMA BU ŞEKİLDE SUNMAK İSTEYEN OLURSA DİYE YAYINLAMAK İSTEDİM BUNUDA...

KABAK TATLISINI BU ŞEKİLDE PİŞİRİYORUZ. EVDE OLAN HERHANGİ BİR BİSKÜİYİ UN HALİNE GETİRİP KABAK TATLISIYLA YOĞURUYORUZ. BEN İKRAMLIK ÇİKOLATALARIN PLASTİK KABLARINI KALIP OLARAK KULLANDIM. SİZ YUKARDAKİ ŞEKİLİ (SU DAMLASI ŞEKLİNİ) ELDEDE VEREBİLİRSİNİZ. DOLAPTA SOĞUDUKTAN SONRA SERVİS TABAĞINDA ÇİÇEK HALİNE GETİRİYORUZ. KREM ŞANTİYLE VE ÜZERİNE PORTAKAL KABUĞU RENDESİYLE SÜSLÜYORUZ.

NOT: BİSKÜYİ ÇOK KULLANMIYORUZ Kİ KABAK TATLISININ TADI PASTA TADINI ALMASIN. BEN BİSKÜİ YERİNE KALP PASTALARIMIN YANLARINDAN ÇIKAN PANDİSPANYA PARÇALARINI ROBOTTAN GEÇİREREK KULLANDIM. BU ŞEKİLDEDE YAPABİLİRSİNİZ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder