8 Nisan 2010 Perşembe

Donizetti Pastasi - Yemek Tarifi

Donizetti Pastasi - Yemek Tarifi

Mutfak: Fransa Süre: 40-60dk
MALZEMELER
160 gr. tereyagi
60 gr. seker
4 yumurta
2 yumurta aki
35 gr. un
60 gr. nisasta
50 gr. kayisi sekerlemesi
50 gr. ananas sekerlemesi
birkaç damla likör
1 paket vanilya
YAPILIŞ TARİFİ
Tereyagini 50 gr sekerle çirpin. Yumurta sarilarini ekleyip iyice karistirin. Diger tarafta yumurta aklarini kalan sekerle çirparak diger karisima ilave

edin. Unu ve nisastayi azar azar ilave edin. Son olarak meyve sekerlemelerini, likörü ve vailyayi ekleyin.24 cm çapinda kelepçeli bir kalibi yaglayip karisimi bosaltin. 180 derecede 40 dakika pisirin. Soguduktan sonra üzerine pudra sekeri serpip servis yapin.




Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
yemek tarifi, yemek tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder