7 Nisan 2010 Çarşamba

ELMALI TOPLAR
















Malzemeler
5 tane elma
1 paket pötübör bisküvi
1 tatlı kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı şeker
3 yemek kaşığı dövülmüş fındık
1 paket puding
600 gr süt
hindistan cevizi,fındık,renkli şekerler
Yapılışı
Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin. Bisküvileri ufak ufak elmaların içerisine kırın. Bisküvilerin hepsini kırmayın gerektikçe ilave edersiniz. Şeker,tarçın ve fındığıda ilave edip elinizle karıştırın. Ceviz büyüklüğünde toplar yapıp servis tabağına aralıklı olarak dizin. Pudingi sütle pişirin. Elmalı topların üzerine kaşıkla dökün. Üzerini istediğiniz gibi süsleyin. Buzdolabında 1-2 saat bekletin. Elmayı ve bisküvileri kendinize göre çoğaltıp, azaltabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder