6 Nisan 2010 Salı

Etli Mantar Kavurması

Aniden gelen misafirler için ideal bir öğün..Yanında milföyden yapılmış börek ve tencerede buğu ile pişirilmiş patatesle, güzel bir ikram olacağından emin olabilirsiniz..Güzel bir hafta diliyorum..!
11
Malzemeler
2 dilim antrikot
1 tabak mantar
2 adet kırmızı biber
1 adet kuru soğan
karabiber,kimyon,biberiye,kişniş,kekik,tuz

Hazırlanışı
Antrikotlar jülyen doğranıp yağsız tavada 1 tatlı kaşığı yağla çevrilirler.

Mantarlar temizlenip bir başka tencerede 1 yemek kaşığı tereyağında
(hiç su eklemeden) kavrulur.

Baharatlar ve kırmızı biber dilimlenip eklenir.

Mantarlara etler eklenip fazla kaşık değdirilmeden pişirilir.

Afiyet olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder