7 Nisan 2010 Çarşamba

HAMSİ TAVA



HAMSİYİ KOYDUM TA TA TAVAYAA.... :)) BALIK SEVERLER HALA DENEMEDİYSENİZ HAMSİYİ BİRDE BU ŞEKİLDE DENEMENİZİ ÖNERİRİM. SUNUM AÇISINDAN HOŞ BİR GÖRÜNTÜ ELDE ETTİĞİMİZ TARİF AŞAĞIDA...




MALZEMELER
  • 1 KG HAMSİ
  • 1 SU BARD UN
  • TUZ
  • ÇOK AZ SIVI YAĞ
YAPILIŞI

HAMSİLERİ TEMİZLEYİP YIKIYORUZ. TUZLUYORUZ. UNA BULUYORUZ.


ÇOK AZ YAĞ KOYDUĞUMUZ TAVAYA, FOTOĞRAFTAKİ GİBİ BİRBİRİNE YAPIŞIK ŞEKİLDE DİZİYORUZ.



KISIK ATEŞTE BİR TARAFI KIZARANA KADAR TUTUYORUZ. DÜZ BİR TABAK YADA KAPAK YARDIMIYLA TERS ÇEVİRİYORUZ. TAVAYA ÇOK AZ YAĞ İLAVE EDİYORUZ. DİĞER TARAFINIDA KIZARTIYORUZ.



SICAK SERVİS EDİYORUZ. AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder