6 Nisan 2010 Salı

İçli Burmalı ve Zeytinyağlı Dolma

PAZAR GÜNÜNÜZ GÜZEL VE NEŞELİ GEÇSİN ARKADAŞLAR..!
İçli burmalının tarifini merak eden arkadaşlar buradan bakabilirler..
9
İçli Burmalı bu sefer değişikliğe uğradı..Nasıl mı??Aynen şöyle efendim..!
Malzemelerinde ve içine konulan pilavda değişiklik yok.Sadece burma buruluyordu, bu sefer açıln hamur dörde bölünüp,içine pilav konulup siğara böreği gibi sarıldı..Üzerlerine erimiş tereyağ gezdirilip fırında pişirildi..Hem görsellik açısından hemde lezzet açısından çok güzeldi..Trabzon'dakiler sizlerde böyle yapın..
12
Dolmaların tarifini yazmama gerek yok sanırım..Sizler elbette tarifini biliyorsunuzdur..)
11

8

10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder