1/2 kg ıspanak
2 soğan
1 kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü
250gr mantar
1 domates
1 sivri biber
1/2 yemek kaşığı salça
Yapılışı:
Ispanakları ince doğradıktan sonra soğanla kavurun.Tuzu ve karabiberi ilave edip kenara alın.Diğer yandan bir soğanı tavuk kuşbaşıyla kavurun.Bir iki çevirdikten sonra saçlasıyla kavurmaya devam edin.Sırasıyla sivri biber,domates ve yıkanmış dörde bölünmüş mantarları da ilave ederek pişmeye bırakın.Mantarlar suyunu salınca tuz,karabiber ve köriyle birlikte 1 çay bardağı su ekleyerek pişirmeye devam edin.Tavuk kuşbaşı yumuşayınca ateşten alabilrsiniz.Ispanak züerinde servis yapın.Afiyet olsun.
tuz,karabiber,köri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder