7 Nisan 2010 Çarşamba

KAĞIT KEBABI
















Malzemeler
4 adet patates
2 adet havuç
1 su bardağı haşlanmış bezelye
500 gr kuzu eti
2 adet soğan
tuz,pulbiber,kekik
kızartmak için sıvıyağ
yağlı kağıt
1 yemek kaşığı salça
1 su bardağı su
Yapılışı
Patatesleri ve havuçları küp küp doğrayıp sıvıyağda kızartın. Eti çok az yağda rengi dönünceye kadar kavurup yemeklik doğranmış soğanları ekleyip pişirin. Kızarttığınız patates ve havucu, eti,bezelyeyi, tuzu ve baharatını katıp karıştırın. İstediğiniz miktarda porsiyonlayıp yağlı kağıtlara sarın. Bir tepsiye dizin. Üzerine bıçakla bir delik açın.Salçayı bir su bardağı suyla sulandırıp kağıt kebaplarının üzerine dökün. Kızgın fırında kağıtların üzeri hafif kızarıncaya kadar pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder