7 Nisan 2010 Çarşamba

KAĞITLI PASTA
















Malzemeler
3 adet yumurta
3 kahve fincanı tozşeker
3 kahve fincanı un
yarım paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Kreması için
3 su bardağı süt
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı mısır nişastası
1 yemek kaşığı kakao
yarım su bardağı tozşeker
50 gr margarin
Yapılışı
Pandispanyası için yumurtayı tozşekerle çırpın. Diğer malzemeleride ekleyip pandispanyayı hazırlayın. Kağıtların içerisine 1'er yemek kaşığı doldurun. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 8 ila 10 dakika pişirin. Kreması için tüm malzemeleri karıştırıp muhallebi kıvamında pişirin. Soğuyan keklerin üzerine muhallebiden 1'er yemek kaşığı dökün. Soğuduktan sonra üzerini istediğiniz gibi süsleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder