7 Nisan 2010 Çarşamba

Kayısılı Muslu Pasta

KAYISILI MUSLU PASTA:
Geçen gün yaptığım  "Çikolatalı muslu karamel muslu pasta" (ismide çok uzun oldu:) pastanın kayısılısını yaptım. Sadece karamelli mus kullandım.
İki katlı  kakaolu  hazır pasta keki . her bir parçası nescafe ile ıslarılır. karamelli mus yapılır. kalıba konan kekin üzerine  karamelli musun  4/3 konur  kekin  diğer parçası da musun üzerine  konur kalan mus ikinci kek parçasının üzerine  sürülür.
Benim derin dondurucuda bir paket kayısı vardı onları bir çorba kaşığı mısır nişastası, bir çay bardağı şeker,1 çay bardağı su ekleyerek pişirdim.
pişen birazda ılınan kayısılar en üst kata musların üzerine  serilir.Bir gün buzdolabında bekletirlir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder