5 Nisan 2010 Pazartesi

Mantar Dolgulu Makarna

Makarnayı Migrostan aldım ve çok memnun kaldım..Mantar sever arkadaşlara tavsiye ederim..Mutlaka soslu yapmanızı öneririm.Zira, sade peynirlisi hiç hoş olmuyor..

Güzel ve sağlıklı bir hafta geçirmeniz dileğiyle..
Mantar Dolgulu Makarna
Hazırlanışı
Kaynamış suya makarnalar atılıp 6 dk haşlanıp süzülür.
Mantar Dolgulu Makarna
Sosu
2 adet domates rendesi
1 diş sarımsak
2 yemek kaşığı sızma yağ
1 adet kuru soğan
k.biber
kekik
biberiye
kişniş
tuz

Tüm malzeme iyice kavrulur.

Süzdürülmüş makarnalar içersine atılıp 3-4 dk çevrilir.

Servis tabağına alınıp afiyetle yenilir..
Zeytinyağlı Girit Kabağı
Kabakları yine kavurdum..))
Mantar Dolgulu Makarna
Not:Sosu hazırlayıp içersine 1 su bardağı su ekleyip,kaynamaya başladığında, makarnaları içersine atıp pişirebilirsiniz..Öylede çok nefis olur..Sosu benim gibi çok sulu sevmiyorsanız, yukarıdaki tarife göre yapabilirsiniz..Afiyetler olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder