Makarnayı Migrostan aldım ve çok memnun kaldım..Mantar sever arkadaşlara tavsiye ederim..Mutlaka soslu yapmanızı öneririm.Zira, sade peynirlisi hiç hoş olmuyor..
Güzel ve sağlıklı bir hafta geçirmeniz dileğiyle..
Hazırlanışı
Kaynamış suya makarnalar atılıp 6 dk haşlanıp süzülür.
Sosu
2 adet domates rendesi
1 diş sarımsak
2 yemek kaşığı sızma yağ
1 adet kuru soğan
k.biber
kekik
biberiye
kişniş
tuz
Tüm malzeme iyice kavrulur.
Süzdürülmüş makarnalar içersine atılıp 3-4 dk çevrilir.
Servis tabağına alınıp afiyetle yenilir..
Kabakları yine kavurdum..))
Not:Sosu hazırlayıp içersine 1 su bardağı su ekleyip,kaynamaya başladığında, makarnaları içersine atıp pişirebilirsiniz..Öylede çok nefis olur..Sosu benim gibi çok sulu sevmiyorsanız, yukarıdaki tarife göre yapabilirsiniz..Afiyetler olsun..
5 Nisan 2010 Pazartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder