1 Nisan 2010 Perşembe

MİLFÖYLÜ ELMALI KURABİYE



Sanki tarifi uzun uzun anlatmama gerek yok çünkü çook basit;) elmaları rendeleyip biraz ceviz ilave edip azıcıkta şeker ve tarçın bunları tavada yumuşayana kadar pişirip biraz soğuduktan sonra milföyün bir karesini alıp elmalı içten ortasına uzunlamasına koyup yanlardan kesikler atıp bir sağdan bir soldan örgü şeklinde sarıp böyle böyle hepsini aynen yapıp yağlı kağıtlı tepsiye dizip önceden ısıtılmış fırında 200 dercede üzerleri kızarana kadar pişirip soğuduktan sonra üzerlerine pudra şekeri serpiştirdikten sonra sevise hazırdır milföylü kurabiyelerimiz;) çayın yanında harika bi lezzet, tadı enfesti;) bide çok basit ve pratik......
Afiyet olsun.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder