- YARIM KG TAVUK GÖĞÜS ETİ
- YETERİNCE MISIR UNU
- AZ MİKTARDA SIVI YAĞ
MARİNE EDİLMESİ İÇİN MALZEMELER
- 3 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİNYAĞ
- 1 TATLI KAŞIĞI KIRMIZI BİBER
- 1 TATLI KAŞIĞI KEKİK
- TUZ
- 1 AD SARIMSAK RENDESİ
YAPILIŞI
TAVUK GÖĞÜSLERİNİ KÜP DOĞRUYORUZ. MARİNE MALZEMELERİNİ KARIŞTIRIP TAVUK GÖĞÜSLERİNİ İLAVE EDİYORUZ. EN AZ 1 SAAT BEKLETİYORUZ. DAHA SONRA ETLERİ MISIR UNUNA BULAYIP AZ MİKTARDA SIVI YAĞ KONULMUŞ TEFLON TAVADA SOTELİYORUZ. PİLAVLA BİRLİKTE SERVİS EDİYORUZ. AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder