8 Nisan 2010 Perşembe

MISIR UNLU TAVUK SOTE

TAVUK GÖĞÜS ETİNİ BU ŞEKİLDE DENEMENİZİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM...
MALZEMELER
  • YARIM KG TAVUK GÖĞÜS ETİ
  • YETERİNCE MISIR UNU
  • AZ MİKTARDA SIVI YAĞ

MARİNE EDİLMESİ İÇİN MALZEMELER

  • 3 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİNYAĞ
  • 1 TATLI KAŞIĞI KIRMIZI BİBER
  • 1 TATLI KAŞIĞI KEKİK
  • TUZ
  • 1 AD SARIMSAK RENDESİ

YAPILIŞI

TAVUK GÖĞÜSLERİNİ KÜP DOĞRUYORUZ. MARİNE MALZEMELERİNİ KARIŞTIRIP TAVUK GÖĞÜSLERİNİ İLAVE EDİYORUZ. EN AZ 1 SAAT BEKLETİYORUZ. DAHA SONRA ETLERİ MISIR UNUNA BULAYIP AZ MİKTARDA SIVI YAĞ KONULMUŞ TEFLON TAVADA SOTELİYORUZ. PİLAVLA BİRLİKTE SERVİS EDİYORUZ. AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder