6 Nisan 2010 Salı

NOHUTLU , SEMİZOTU VE GÖBEK SALATA

DİYETTEYİZ !!!!!

DÜNYAYI HAFİFE ALIYORUZ :)))
Merhaba arkadaşlar.
4 Haftaya baklagillerle devam etmekteyiz biliyorsunuz. Çalışan arkadaşlarımıda düşünürek,en azından yanlarında götürebilecekleri bir salata hazırladım.
Bir kase haşlanmış nohut ( kabuğu gaz yapabilir,alabilirsiniz), biraz göbek veya kıvırcık salata, 10 adet semiz otu çiçeği ( sap başları yani) , mis gibi kokan henüz çıkmaya başlamış olan reyhan yaprakları (arzuya göre ) ZEYTİNYAĞI , bol limon minicik tuz.
Biliyorsunuz mısır, havuç, bezelye, turşu, patates, diyet döneminde kullanmıyoruz , veya minumum ölçülerde serpmeler yapabiliriz.
Ben GÖRSELLİK adına çay sofralarımıza da katkıda bulunur amaçlı örneklemeler yapıyorum sizler için. Herkese hafifleme ve kendine güven- özen gösterme adına başarılar diliyorum. Zaten başardınız, çok güzel adımlar atarak, yolun ortasına geldiniz. Tüm çabalarımız sadece ve sadece KENDİMİZ İÇİNDİ. İyi hissettiğinizi yorum ve maillerinizden takip ediyorum. Çok kilo vermek değil amaç, uzun vadede öğrenilmiş BESLENME KURALLARI ile kalıcı kikoda olabilmektir.
Bizlerde bunu başarmak ve kalıcı olmak için , bu güzel AYNADAKİ KADINI ,TABAĞIMDAKİLERDEN DAHA ÇOK SEVİYORUM !!!!
Projesine katıldık. Gönül köprüleri kurduk. Birleşerek yaptığımız bu gönül köprümüzden yüzleri aşan katılımcılarımız oldu. Bir SINIF :) kurduk, başkan ( NuNu) ,başkan yardımcımız ( DELFİNA ) Çok Sevgili Öğretmenimiz ( Mevsimlerden Roma-MEHTAP ) ile motive olup, Paha biçilemez kıymette bilgiler edindik.
Bize düşen görev ise sınıfımızda çalışkan öğrenciler olup, takdirnameyi almaktır :) Takdirname olmazsada üzülmeyin ,MEHTAP ve BEN HEPİNİZİ SEVGİYLE , ÖZENLE TAKDİR EDİYORUZ. Sınıfı geçmek de başarıların en güzeli,
OLMADI SINIF TEKRARI YAPARIZ... :))))) AMANNN ÖLÜM YOKYA !!! :))))))
SENE KAYBETMEYİZ NASILSA, DEMİYECEĞİZ !!!!! AMAÇ VE HEDEFLERİMİZ İ UNUTMAYALIM LÜTFEN. ÇOK KIYMETLİ OLAN ZAMANI İYİ DEĞERLENDİRELİM ŞU KISA VE HIZLI YAŞAMDA.......... KALİTELİ VE BOY AYNALI BİR YAŞAM DİLEKLERİMLE :)
SEVGİLER ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder