8 Nisan 2010 Perşembe

PASTACI.NET AÇILDI...!


Çok uzun süredir yazmak ve resimlerini yayınlamak istiyordum ancak aşağıda da yazdığım gibi Türkiye gündeminden daha da yoğun olan:) kendi gündemim bir türlü fırsat vermedi. Hep aklımdaydı, heyecanı içimdeydi, sizlerle biran evvel paylaşmak istiyordum ama kısmet bu güne oldu.
Çok Sevgili arkadaşım Burcu Gençoğlu ( PASTACI ), uzun zamandır tasarladığı, ancak gerçekleştirmeyi hep ihmal ettiği atölyesini sonunda açtı. Evet yaklaşık 1 aydır Burcu atölyesinde, birbirinden güzel pasta ve kurabiyelerini yapıyor. Atölye hakkında daha ayrıntılı bilgileri Burcu'nun sayfasından da yani BURADAN okuyabilirsiniz.


Vitrin o kadar albenili pastalarla dolu ki; sizi metrelerce öteden mıknatıs gibi çekiyor:)


Kapıdan girerken kocaman bir düğün maket pastası, size hoşgeldiniz diyor:)


Vitrine içerden baktığınızda, dakikalarca maket pastaları sıkılmadan izleyebilirsiniz:)


Gittiğinizde sizi bilmem ama ben gittiğimde bu pastanın önünden ayrılamıyorum. Gidip gelip seyrediyorum:)


Seyrettiğim sadece pastalar değil, renkli ve çeşitli bir sürü kurabiyeyi unutmamak lazım:)


Siz hiç bu kadar şık kurdelayı bir arada görmüşmüydünüz? Hepsi tek tek özenle seçilmiş ve çooook güzeller:)Bu köşeye bayılıyoruuuum....


Bu güzellikleri sadece seyrettiğimi düşünmüyorsunuz değilmi? Geçen gidişimde muhteşem poğaçalar bu gidişimde ise yukarıdaki kurabiyeler ve aşağıdaki muffinler, teker teker mideme bayram ettirdiler. Burcuuuu, kurabiyelerin ve muffinin tarifini muhakkak istiyorum, ofiste resmen kapışıldı ve herkes sana teşekkür etmek istiyooor!



Sevgili Burcu ve yardımcısı Hayriye Hanım'ın güleryüzleri ortama sımsıcak bir hava yayıyor:)


Gidip sizde bu güzellikleri görmek isterseniz, Pastacı.net Atölyesi'nin adresi; Kültür Mah. Esra Sok. Küçükçamlık sitesi D Blok yanı No : 2 GD
Ulus - İstanbul(Akmerkez Ulus kapısını geçtikten sonra Arnavutköy'e inen yokuşun başında- soldan ikinci sokak- yokuşun başında Tiryaki kebap ve Bahçecik Kuaför var)
Telefonu : 0212 358 57 08

İnternet üzerinden sipariş vermek, pasta ve kurabiye çeşitlerini görmek isterseniz de "PASTACI'YI" tıklamanız yeterli.

Benden size tavsiye PASTACI sitesinde bir gezintiye çıkın, memnun kalacağınızdan eminim. Sevgilerimle.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder