6 Nisan 2010 Salı

PİDELERİMİZ:)

Yeğenim Kemaleren,nasılda keyifle yiyo pideyi görüyomusunuz:)yediği sadece tereyağlı ve yumurtalı pide...

Pidelerimiz bu taş ve odun ateşi fırında pişiyo:)


işte bu güzel pidelerin mimarı;aslen Rize Çayeli li olup,SAMSUN 'da yaşayan İSA usta:)tşkler bu güzel pideleri bizlere yaptığın için:)aaa yeri unuttum:(Samsun un en güzel yerlerinden ve çok kalabalık olan ÇİFTLİK caddesinde,SİVAS SOFRASI,buraya yolunuz düşerse uğramanızı öneririm:)






kapalı pidenin yapılışı...











kıymalı kapalı pide










pastırmalı pide








kaşarlı pide







budaaaa pide potporisiii:)



bu kadar resim senin için GÜLÜM (DAMAKTADI) senin içinde yedim:)sevgiler.......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder