8 Nisan 2010 Perşembe

PRATİK BURÇAK PASTASI




MALZEMELER:

3 Paket burçak büsküvi
2 adet muz
kremşanti
1 su bardağı süt

KAKAOLU KREMA:

3 BARDAK SÜT
3 KAŞIK UN
1 KAŞIK NİŞASTA,KAKAO
1 BARDAK ŞEKER
50 GR. MARGARİN

Margarin hariç karıştırarak pişiriyoruz.en son margarini ekleyip çırpıyoruz.

YAPILIŞI:Burçak büsküvileri tek sıra dikdörtgen borcama diziyoruz. üzerine sıcak kremamızdan biraz döküp tekrar burçak diziyoruz. yine krema döküp muz dilimleri yerleştiriyoruz.en son olarak kremşantiyi sütle çırpıp üzerini kaplıyoruz dolapta 1-2 saat dinlendirip dilimleyip afiyetle mideye lüplüyoruz:)))))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder