5 Nisan 2010 Pazartesi

Sarambula,Zarganlı Pazı Pirinçlisi,Pırasa Diblesi,Dökme Hamsi Kuşu

Geçtiğimiz hafta Trabzon'dan gelen misafirlerimiz için yapılmıştı bu yemekler..Tamamiyle orjinal olan bu yemekler halen sıklıkla akrabalarımız arasında sevilerek yapılır..Bizde sarambula ve zarganlı pek sevilmediğinden hiç yapılmaz..Fakat bunun yanı sıra, hamsi kuşu ve pırasa diblesi, mutfağımızdan hiç eksik olmaz..Sarambulayı ve zarganlıyı hiç bir yerde bulamazsınız..Benim gibi çoğu kişininde damak tadına uygun olmayacağından eminim..Tariflerini gecikmeli olarak sizlerle paylaşacağım..
4
Fotoğraflar çok güzel çıkmadı..Aşama aşama yapılışını sizlerle paylaşmak çok isterdim ama olmadı..
7

5

6

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder