7 Nisan 2010 Çarşamba

Sekerli Seritler - Yemek Tarifi

Sekerli Seritler - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk
Süre: 40-60dk
MALZEMELER
2 su bardagi un 1 su bardagi yogurt 5 yemek kasigi süt 5 yemek kasigi sivi yag

Yarim çay bardagi toz seker Yeteri kadar tarçin
Kizartmak için : 2 su bardagi sivi yag
YAPILIŞ TARİFİ
Seker ve tarçin hariç bütün malzemeyi karistirip pürüzsüz bir hamur elde edin. 10 dakika dinlendirin. Hamur açacaginiz yeri unlayip 1 cm kalinliginda hamur açin.
Açtiginiz hamuru istediginiz boyda seritler halinde kesin. Kizdirdiginiz yagda altin rengi alana kadar kizartin. Tabaga alinca üzerine toz sekeri ve tarçin serpip servise sunun.




Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
yemek tarifi, yemek tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder