MALZEMELER
- 1 PK SANA MARGARİN
- 3 YEMEK KAŞIĞI (TEPELEME) PUDRA ŞEKERİ
- 3 SU BARD UN
YAPILIŞI
BÜTÜN MALZEMELER YOĞRULUR. CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE YUVARLAKLAR YAPILIP TEPSİYE DİZİLİR. ORTALARINA FINDIK KONUR. 180 C FIRINDA PEMBELEŞİNCEYE KADAR PİŞİRİLİR. FIRINDAN ÇIKINCA İLK SICAKLIĞI ÇIKAN KURABİYELERE PUDRA ŞEKERİ VE TARÇIN KARIŞIMI SERPİLİR. AFİYET OLSUN....
NOT: ÖZELLİKLE MARGARİNDE MARKA BELİRTTİM. DİĞER MARKA MARGARİNLARLE AYNI GEVREKLİĞİ ELDE EDEMİYORSUNUZ...
BEN KURABİYELERİN YARISINI SADECE PUDRA ŞEKERİ DİĞER YARISINIDA TARÇINLI PUDRA ŞEKERLİ KARIŞIM SERPTİM. DİLERSENİZ SİZDE ÖLE YAPABİLİRSİNİZ.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder