5 Nisan 2010 Pazartesi

TOBLERONE'LU KAHVE KEYFİMİZ ve ANILARRRR :)


Sanat eserlerim !! :)))
Efendim ,(ortadaki boylu poslu yakışıklı DOKTOR !! benim büyük ballı KARA DUTUM :)
Teşekkür çiçeğimi Nesrin'ciğimin oğlu Biricik engin'im veriyor :)
Nesrinin enfes bahar hediyeleri

Şaşırtan KEKİM :)))))))) !!! TARİFİ BURADA


Yıllar önceydi, büyük oğlum okula başlamış, onun okul hayatıyla da benim hayatıma kalıcı dostluklar misafir olmuştu.
Bugün arkaya baktığımda tam 17-18 yıl olmuş SEVGİLİ NESRİN'le tanışmamız.Kocaaaaman bir gruptuk.Sonra şehirlere dağıldık, ama kopmadık !
Ben yine aktifliğimi sergileyip sınıf annesi olmuştum :)
Yıl sonu gösterilerine aylarca hazırlanıp ,bir başıma skeçler yazıp,roundlar hazırlayıp ,çocuklara niceee sanat görevleri vererek,onları çalıştırarak,provalarını bizzat aylarca yaparak harika bir sahne ortaya koymuştuk o yıllarda..(okuma bayramı)Çocukları yarışmalara çıkarıp, hatta TV 'ye defalarca çıkmıştık pek çok programla.
hala tüm öğretmenlerin ve müdürümüzün konuştuğu bu özel yılı, bende onlarca resime bakarak gülümseyerek hatırlarım.
İşte o yıl özellikle kardeş kadar yakın olduğumuz hala ve hala kopmadığımız değerli veli arkadaşlarımdan NESRİN ile güzel bir gün geçirdik. Çalıştığı için 90 dakikalık bir kahve molasıydı bizimki.Konu yine anılar anılar anılardı. Resimlerle çok ama çoook eğlendikTelefonda gelmeden dediki '' beni geldiğimde şaşıtmanı istiyorum '' !!!!! ???
:))))))))
bir an durdum ,tereddütsüz ''hayyy hayyy...memnuniyetle'' dedim.Yani bana yapacağın çeşit beni şaşırtsın demek istedi :))).Nesrin tek çeşit istedi zamanı az ve beni yormamak için. Bende yurt dışından gelen kocaman bir toblerone stoğumu düşünmekteydim nicedir. Çok sevdiğim hatta tek tutkunu olduğum çeşittir bu harika doyumsuz DEV İSVİÇRE PİRAMİTLERİM :) Hemen aklıma onlarla kek yapmak geldi. Kutu kutu yılbaşında gelen Cappuccino çeşitlerine bir göz attım. En sevdiğim karamellidir. Ondanda içine atıp biraz zencefil ve hayranı olduğum karanfillerle bir çeşit yapacaktım. Acıkda badem kakao derken inanırmısınız müthiş bişey çıktı meydana.
Nesrin mi : ???????
ÇOOKK ŞŞAŞŞŞIRDIII ÇOKKKKKKKKKKKK :))))))))))
Şu an yazarken sonsuz bir keyif içindeyim,durmadan gülüyorum :))))))) Anılar bana çok iyi geldi. Güzel arkadaşıma teşekkür ediyorum. Gözleri gibi yemyeşil tabaklarım için, arkadaşlığı için, Biricik oğlu Sevgili Engin'imize çok teşekkür ediyorum ,oğlumla yıllardır kardeş kadar yakın oldukları için. Varlıkları için..
VE SİZLEREDE ÇOKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM ZİYARETLERİNİZ VE YORUMLARINIZ İÇİN.... HERKESE SEVGİLER.......... GÜZELLİKLER... KALICI DOSTLUKLAR DİLERİM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder