8 Nisan 2010 Perşembe

YALANCI TAVUK GÖĞSÜ

MALZEMELER;
1 kg. süt
150 gr. margarin
1.5 su bardağı şeker
1 su bardağı un
1 inci tanesi kadar damla sakızı
YAPILIŞI;Margarini eritiyoruz unuda ilave edip pembeleşene dek kavuruyoruz sütü ilave ederek el blendırından geçiriyoruz ,şekeri,damla sakızınıda ekleyip kaynayıncaya dek karıştırıyoruz.kaynadıktan sonra 10 dakika mikserleyip ıslatıp suyunu süzdürdüğümüz borcam tepsiye döküyoruz.soğuduktan sonra dilediğimiz gibi süsleyip dilimleyip süslüyoruz .Ben truffarımla servis yaptım malum bizim evin vazgeçilmez tadı oldu trufflar:)) tıklayın .afiyet olsun......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder