5 Nisan 2010 Pazartesi

Yaman Etkinlik: Jöleli Tatlılar



Yaman Etkinlik Narince'de.

Ekim ayını beklerken, sevgili Ayşe'den aldığım bir e-posta ile bu ayın ev sahipliğini alabileceğimi öğrenince elim ayağım dolaştı doğrusu. Koşturmacalı bir haftanın ortasındaydık ve ben daha zamanım var deyip ne konu belirlemiştim, ne teknik eksikliklerimi gidermek için herhangi bir girişimde bulunmuştum. Hafta içi her işe yetişmeye çalışırken bir yandan da düşünüp durdum, konu ne olsa ne olsa? Sevgili Ayşe'nin de yardımlarıyla konu, banner ve etkinlik kodu sorunu çabucak halloldu. Teşekkürler Ayşe.

Konumuz Jöleli Tatlılar. He he ev ödevi verir gibi bir hava belirdi bende şimdi. Bayanlar, baylar bu ay tüm blogları rengarenk yapalım. Pembe, kırmızı, sarı, turuncu veya yeşil. Hangi rengi seviyorsanız öyle yapın jölenizi. Hangi meyveyi seviyorsanız onunla birleştirin. Çilek, vişne, böğürtlen, frambuaz, ananas, portakal, mandalina, limon, kivi, muz. İster salata yapın, ister sütlü tatlı, ister pasta, ister tart, tartölet. Pastanız ister bisküvili olsun, ister kek tabanlı, isterseniz musslu. Ama mutlaka jöleli olsun.

Katılmak için blog sahibi olmak şart değil bildiğiniz gibi. Tariflerinizi ve fotoğraflarını, isminizle birlikte 15 Nisan akşamına kadar narince.narince@gmail.com adresine gönderebilirsiniz. Mesajınızı aldığımda size döneceğim mutlaka.

Etkinlik kodu, yan tarafta bannerin hemen altındadır, alabilirsiniz. Renkli ve keyifli bir etkinlik olması dileğiyle.

Sevgi ve saygıyla,

Necla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder