- 1 PK YUMUŞAK MARGARİN (TERCİHEN SANA)
- 1 YUMURTA
- 1 SU BARD PUDRA ŞEKERİ
- 3 SU BARD UN
- 1 PK KABARTMA TOZU
- 1 PK VANİLYA
İÇİ İÇİN
- SARELLE ÇİKOLATA
YAPILIŞI
HAMUR MALZEMELERİYLE HAMUR YOĞRULUR. CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR KOPARIP ELİMİZLE BASTIRILIR. İÇİNE BİR ÇAY KAŞIĞI TEPELEME ÇİKOLATA KONUP YUVARLAK ŞEKİLDE KAPATILIR. ELLE TEKRAR YUVARLANIP TEPSİYE DİZİLİR. 180 C FIRINDA HAFİF PEMBELEŞİNCEYE KADAR PİŞİRİLİR. AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder