KURBAN BAYRAMINI GERİDE BIRAKTIK. EMİNİM HEPİMİZİN EVİNDE ETLERİ VARDIR. DENEMEK İSTEYENLER İÇİN GECİKMEDEN TARİFİMİ EKLEMEK İSTEDİM...
MALZEMELER
- 5-6 PARÇA DANA BİFTEK
- 2 AD SİVRİ BİBER
- 2 AD ORTA BOY DOMATES
- 2 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN
- TUZ,KEKİK,KARABİBER,KIRMIZI BİBER
YAPILIŞI
MARGARİN TAVADA ERİTİLİR. ETLER KONUP ÖNLÜ ARKALI KIZARTILIR. ETLER AYRI BİR TABAĞA ALINIR. TAVADAKİ YAĞA BİBERLER DOĞRANIR. BİBERLER KAVRULURKEN DOMATESLER İLAVE EDİLİR. ÜZERİNE KIZARTTIĞIMIZ ETLER KONUP BAHARATLAR İLAVE EDİLİR. ÇOK AZ SUYLA KAPAĞI KAPALI PİŞİRİLİR. SICAK SERVİS EDİLİR. AFİYET OLSUN...NOT: BU TARİFİ KUZU ETİYLEDE RAHATLIKLA YAPABİLİRSİNİZ. KUZU PİRZOLADA ÇOK LEZZETLİ OLACAKTIR...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder