MALZEMELER
- 3 YUMURTA
- 1 SU BARD TOZ ŞEKER
- 1 SU BARD SÜT
- YARIM SU BARD SIVIYAĞ
- 1 PK KAKAO
- 1 PK VANİLYA
- 1 PK KABARTMA TOZU
- 2 SU BARD UN
- ÜZERİNE PAKETİNDEKİ TARİFİNE GÖRE HAZIRLANMIŞ ÇİKOLATA SOSU
- YETERİNCE KESTANE ŞEKERİ
YAPILIŞI
YUMURTA VE ŞEKER ÇIRPILIR. ARDINDAN SIVI MALZEMELER İLAVE EDİLİR. KURU MALZEMELERDE ELENEREK İLAVE EDİLİR. ISIYA DAYANIKLI MİNİK KAPLARA KONUP 175 C FIRINDA PİŞİRİLİR. KABLARDAN ÇIKARILAN KEKLERİN ÜZERİNE ÇİKOLATA SOSU VE KESTANE ŞEKERİ KONUP SERVİS EDİLİR. AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder