8 Nisan 2010 Perşembe

KESTANE ŞEKERLİ TOP KEK


MALZEMELER


  • 3 YUMURTA
  • 1 SU BARD TOZ ŞEKER
  • 1 SU BARD SÜT
  • YARIM SU BARD SIVIYAĞ
  • 1 PK KAKAO
  • 1 PK VANİLYA
  • 1 PK KABARTMA TOZU
  • 2 SU BARD UN

  • ÜZERİNE PAKETİNDEKİ TARİFİNE GÖRE HAZIRLANMIŞ ÇİKOLATA SOSU
  • YETERİNCE KESTANE ŞEKERİ

YAPILIŞI


YUMURTA VE ŞEKER ÇIRPILIR. ARDINDAN SIVI MALZEMELER İLAVE EDİLİR. KURU MALZEMELERDE ELENEREK İLAVE EDİLİR. ISIYA DAYANIKLI MİNİK KAPLARA KONUP 175 C FIRINDA PİŞİRİLİR. KABLARDAN ÇIKARILAN KEKLERİN ÜZERİNE ÇİKOLATA SOSU VE KESTANE ŞEKERİ KONUP SERVİS EDİLİR. AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder