8 Nisan 2010 Perşembe
SALÇALI BİFTEK
Malzemeler
4 adet biftek
1 yemek kaşığı salça
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı un
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 su bardağı su
Yapılışı
Biftekleri 1 yemek kaşığı sıvıyağda arkalı önlü kızartın. Ayrı bir tencerede 1 yemek kaşığı sıvıyağda unu kavurun. Salçayı ekleyip biraz daha kavurun. Suyunu, tuzunu ve baharatlarını katıp kaynatın. Kaynayan suya kızarmış biftekleri koyun. Biftekler sosu çekinceye kadar pişirin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder