8 Nisan 2010 Perşembe
ÜÇ RENKLİ KEŞLİ ERİŞTE
Malzemeler
1 çorba kasesi sade erişte
1 çorba kasesi domatesli erişte
1 çorba kasesi ıspanaklı erişte
1 çorba kasesi rendelenmiş keş peyniri
2 çorba kaşığı tereyağ
1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
tuz
Yapılışı
Erişteleri tuzlu suda haşlayın. Keş peynirini ikiye bölün. Yarısını 1 çorba kaşığı tereyağda kavurun. Kalan 1 çorba kaşığı tereyağda cevizleri kavurun. Haşladığınız eriştenin üçte birini servis tabağına yayın. Üzerine keşten serpip, kızdırılmış tereyağlı cevizden yayın. Üzerine tekrar erişteden yayın. Aynı işlemi uygulayın. En üzerine erişteyi yaydıktan sonra kavurduğunuz keşi serpin.
Diğer keşli erişte tarifi için ;
http://tazenane.blogspot.com/2009/08/kesli-makarna.html
Eriştenin yapılışı için ;
http://tazenane.blogspot.com/search/label/K%C4%B1%C5%9F%20Haz%C4%B1rl%C4%B1klar%C4%B1
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder