- 1 DEMET PIRASA
- 1 AD HAVUÇ
- 1 FİNCAN KIRIK PİRİNÇ
- ZEYTİNYAĞ
- 2 YEMEK KAŞIĞI SALÇA
- TUZ, KARABİBER, KIRMIZI TOZ BİBER
YAPILIŞI
PIRASALARI HAVUÇLARI ÇAPRAZ ÇAPRAZ DOĞRUYORUZ. TENCEREYE ZEYTİN YAĞ VE HAVUCU ALIYORUZ. HAVUÇLARI BİR İKİ ÇEVİRDİKTEN SONRA PIRASALARI KOYUP AZ KAVURUYORUZ. SALÇASINI BAHARATLARINI VE SUYUNU KOYUYORUZ. ARDINDAN PİRİNÇLERİ YIKAYIP EKLİYORUZ. KAPAĞI KAPALI KISIK ATEŞTE PİŞMEYE BIRAKIYORUZ. İSTEĞE GÖRE SICAK VEYA SOĞUK SERVİS EDİYORUZ. AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder