6 Nisan 2010 Salı

ÇAY SOFRAM..


YOĞURTLU PATATESLİ BÖREK  HARİÇ DİĞER TARİFLER ARŞİVİMDE MEVCUT,ÇİN SALATASINIDA ALTTA VERDİM..LİNK PROBLEMİ YAŞIYORUM,TARİFLERİN LİNKLERİNİ VEREMİYORUM,SORUN NE ANLAYAMADIM..İLGİLENEN ZİYARETÇİLERİME BİLGİ VEREYİM DEDİM ..TEŞEKKÜRLER..

ÇİN SALATASI
Malzemeler;
2 bardak pirinç
2 bardak su
yarım bardak sıvıyağ
2 havuç
7-8 adet kornişon turşu
1 bağ dereotu
4-5 adet yeşil soğan
Konserve mısır
tuz
Yapılışı;
Pirinçler ayıklanıp yıkandıktan sonra 2 bardak su ile tencereye alınır,suyunu çekene kadar haşlanır,yağ konulmaz..pirinçler dinlendikten sonra soğumaya bırakılır,bu arada havuçlar haşlanır küp küp doğranır,turşularda aynı şekilde yapılır,dereotu,yeşil soğan yıkandıktan sonra ince ince kıyılır,soğuyan pilava bütün malzemeler katılır,en son sıvıya ve tuzu eklenir,soğuk servis edilir..Afiyet olsun...

MERCİMEK KÖFTESİ


İKİ RENKLİ KURABİYE              


YOGURTLU PATATESLİ BÖREK..

PATLICAN TURŞUSU..

KATMER POĞAÇA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder