8 Nisan 2010 Perşembe

KREP PASTA




malzemeler;


2 yumurta, 2,5 bardak sut, 2 kasik siviyag, 1,5 bardak un, 1,5 bardak misir unu ,tuz


IC MALZEMESI;


2 Paket labne peyniri , 1 kup dogranmis kirmizi biber, yarim demet maydanoz,1 bardak rende kasar ,2 tane taze sogan ,2 kasik core otu, 2 kasik susam, 1 kasik hashas tohumu, tuz, pulbiber


Krepler icin derin bir kasede yumurtalar cirpilir.Sut ve siviyag ilave edilir cirpilir.Un ,misir unu ve tuz ile iyice karisir.Kalin krepler icin teflon tavaya iki kepce konur alt ust pisirin.1 paket labneye maydanoz,taze sogan pulbiber,karisir .Sevis tabagina konan krebin uzerine surulur, ikinci krep konur uzerine kasar rende,kup kirmizi biber serpilir.Ucuncu krebin uzerine ayri bir kasede karistirilan labne,susam,corekotu,hashasli karisim surulur.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder