Makarnayı pişirirken, diğer taraftanda milföyleri hazırlamıştım..Biz masadan kalkmadan, milföyler çoktan pişip, soğumak için fırından çıkmıştılar bile..Son olarak tepelerine pudra şekeri serpiştirip, kahve eşliğinde afiyetle yemiştik..Tavsiye ederim nefis oluyor..
Malzemeler
Milföy yaprakları
Kabukları soyulmuş şeftali dilimleri
1 yemek kaşığı şeker
Hazırlnışı
Şeftaliler yıkanıp kabukları soyulup dilimlenir.
Dilimlerin üzerlerine şeker serpiştirilir.
Milföylerin içlerine 2-3 dilim şeftali konulup,iki ucu kapatılır.
175 c de ısınmış fırında 15-20 dk pişirilir.
Soğuduktan sonra tepelerine pudra şekeri serpiştirilir.
Dilerseniz 1 şeftali suyunu çıkartıp,pudra şekeri ile guss hazırlayıp tepelerine
sürebilirsiniz.
Afiyetler olsun..)
6 Nisan 2010 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder