3 yumurta
1,5 su bardağı tozşeker
100gr. margarin
3 /4 su bardağı sıvıyağ
4 su bardağı fındıklı kek unu
5 kaşık kakao
1 paket kakaolu pasta kreması
muz dilimleri
YAPILIŞI:Kek malzemelerini sırayla çırpıyoruz.büyük fırın tepsisine pişirme kağıdı sürüp sıvıyağ ile yağlıyoruz. kekimizi döküp 175 derecede pişiriyoruz. soğuduktan sonra bardakla yuvarlaklar kesiyoruz. pasta kremasını üzerindeki tarife göre hazırlayıp minik keklerimizin üzerine sürüyoruz ben şırınga ile sıktım . üzerlerine muz dilimleri yerleştiriyoruz. kalan kek parçalarını ufalayıp elimizle her taraflarını köstebek olacak şekilde kaplıyoruz. afiyet olsun....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder