Misirli Omlet - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk Süre: 10-20dk
MALZEMELER
1 Küçük Kutu Tatli Misir 3 Yumurta
2 Çorba Kasigi Krema 1 Tatli Kasigi Treyagi
YAPILIŞ TARİFİ
Misirin suyunu süzün, tuz ve karabiberle karistirin.Yapismayan bir tavada tereyagini eritin. Misirlari bu yagda 1-2 dakika çevirin, kenara alin. Yumurtalari çirpin, ayni tavaya tekrar çok az tereyagi ilave edin, üzerine yumurtalari dökün ve tahta kasikla devamli karistirin. Omletiniz serflesmeden yari sulu haldeyken atesten alin. Misirlari ve kremayi ekleyin.
Sicak olarak servis tabagina alin. Sosis, jambon ya da baska hafif bir etle servis yapin.
Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
yemek tarifi, yemek tarifleri
8 Nisan 2010 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder