Muzlu Jöleli Pasta - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk
Süre: 40-60dk
MALZEMELER
2 Dilim Siyah Pandispanya 1.5 Su Bardagi Krem Patisserie 4 Muz 1 Paket Toz Jöle
YAPILIŞ TARİFİ
1 dilim pandispanyayi 18 cm. çapindaki bir pasta çemberine koyun. Pandispanyanin üzerini krem patisserie ile kaplayin ve 2.ci pandispanyayi üzerine kapatin.
Pandispanyanin üzerini krema ile kaplayin. 4 muzu ikiser parçaya bölerek pandispanyanin üzerine düzgünce dizin.
Jöleyi suda eritin ve donmak üzereyken muzlarin üzerine dökün. Pastayi buzdolabinda dondurduktan sonra servis yapin.
Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak
7 Nisan 2010 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder