8 Nisan 2010 Perşembe

Sebzeli Tartlar - Yemek Tarifi

Sebzeli Tartlar - Yemek Tarifi

Mutfak: Diger
Süre: 40-60dk

MALZEMELER
175 gr yufka
7 gr yag
1 çay kasigi zeytinyagi
50 gr brokoli
50 gr karnabahar
50 gr havuç
175 gr kasar peyniri

YAPILIŞ TARİFİ
Yufkayi iki kat halinde serip, 15 cm. çapinda yuvarlaklar kesin.
Tereyagini sivi yag ile karistirip 4x8 cm. boyutlarinda ufak tart kaliplarinin
içini yaglayin.
Yufkalarin altini üstünü yaglayip kaliplara serin.
200 derecede, yufkalar altin sarisi bir renk alana kadar firinlayin.
Brokoli ve karnabahari küçük çiçeklere ayirin. Havuçlari dilimleyip 10
dakika buharda haslayin.
Sebzelerin üzerine 50 gram labne peyniri ekleyin. Her kalibin içine önce
peynirin geri kalanini sonra da sebzeleri koyarak servis yapin.
Hamurisi yiyeceklerin, pilav ve makarnanin yaninda ayrica tatli yemeyin.




Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
yemek tarifi, yemek tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder