TA TAAAAAM....... İŞTE SİZE PASTANE USULÜ SPANGLE RESİM ÇOK KÖTÜ :((((
NEYSE BİZ RESME DEĞİL LEZZETE BAKALIM ARKADAŞLAR :)))
ARADA BÖLE TEKNOLOJİ MAĞDURU OLABİLİRİM ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM. SPANGLE Yİ HEPİNİZ BİLİRSİNİZ PASTANELERDE YUKARIDA GÖRDÜĞÜNÜZ BİR KASE YAKLAŞIK 2.5 LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATILIYOR. SİZE ÇOK UCUZA AYNI LEZZETİ YAKALAMA ŞANSI SUNUYORUM. HADİ BAKALIM HERKES MUTFAĞA:)))......
MALZEMELER:
1 KG SÜT
2 SU BARDAĞI UN
2.5 SU BARDAĞI ŞEKER
1 PAKET KAKAO
1 PAKET VANİLYA
200 GR ÇOKOKREM (SARELLE) ÇİKOLATA
3 BARDAK SOĞUK SU
KASELERE KOYMAK İÇİN KEK VEYA BİSKÜİ
YAPILIŞI:
SÜT, UN, ŞEKER, KAKAO İYİCE KARIŞTIRILARAK KOYU KIVAMLI BİR MUHALLEBİ ELDE EDİLİR. MUHALLEBİ SOĞUYUNCA, VANİLYA, ÇİKOLATA İLAVE EDİLİP MİKSER YARDIMIYLA ÇIRPMAYA BAŞLANIR. ÇİKOLATA MUHALLEBİYLE KARIŞMAYA BAŞLADIĞINDA, ÇIRPMA İŞLEMİNE DEVAM EDERKEN 3 BARDAK SOĞUK SU YAVAŞ YAVAŞ YEDİREREK İLAVE EDİLİR. TOPLAM 10-15 DK KADAR ÇIRPILDIĞINDA SUPANGLEMİZ KASELERE KONMAK İÇİN HAZIR. YUKARIDAKİ KASELERDEN MARKETLERDE ÇOK UYGUN FİYATA BULABİLİRSİNİZ. VEYA EVDEKİ CAM KASELERİNİZİN DİBİNE EVDE KALMIŞ KEKİNİZ VARSA BİRER PARÇA ONDAN YOKSA BİRER BİSKÜİ KOYUN. ÜZERİNE SUPANGLELERİNİZİ DÖKÜN. HİNDİSTAN CEVİZİ VEYA DÖVÜLMÜŞ ANTEP FISTIĞI İLE SÜSLEYİN. AFİYET OLSUN...
NOT: BU TARİF ÇOK BEREKETLİ Bİ TARİF. BU MALZEMELERDEN (İÇİNE KOYDUĞUNUZ KEK VE KASE BÜYÜKLÜĞÜNE GÖRE) 15-18 KASE SUPANGLE ELDE EDEBİLİRSİNİZ. KALABALIK MİSAFİRLERİNİZE ÇOK LEZİZ Bİ İKRAM OLACAKTIR.
8 Nisan 2010 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder