MALZEMELER
- 1 KG PATLICAN
- 1 KG KIRMIZI YAĞ BİBERİ
- 1 KG YEŞİL YAĞ BİBERİ
YAPILIŞI
SEBZELER KÖZLENİR. SOYULUP KÜP KÜP DOĞRANIR. BİRER KULLANIMLIK POŞETLENİR. DONDURUCUYA KONUR. İHTİYAÇ OLDUĞUNDA DONDURUCUDAN ÇIKARTILIP SALINDIKTAN SONRA KULLANILIR.
yemek tarifi,yemek tarifleri,oktay usta yemekleri,pasta tarifleri,börek tarifleri,tatlı tarifleri
YAPILIŞI
SEBZELER KÖZLENİR. SOYULUP KÜP KÜP DOĞRANIR. BİRER KULLANIMLIK POŞETLENİR. DONDURUCUYA KONUR. İHTİYAÇ OLDUĞUNDA DONDURUCUDAN ÇIKARTILIP SALINDIKTAN SONRA KULLANILIR.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder