Muzlu Kolay Pasta - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk
Süre: 10-20dk
MALZEMELER
1 Yuvarlak Hazir Pandispanya (2 Dilim) 2.5 Su Bardagi Süt Kremasi 5 Çorba Kasigi Visne Suyu
YAPILIŞ TARİFİ
Muzlari soyup dilimleyin. Süt kremasini derin bir kaseye alip katilasincaya
kadar çirpin. Visne suyunu ekleyip tekrar çirpin.
Pandispanyayi yuvarlak bir kaliba alin. Visneli kremanin üçte birini
pandispanyanin arasina, kalanini da üzerine sürün. Muz dilimlerini hafifçe
üst üste gelecek sekilde pastanin üzerine dizin.
Esmer sekeri tavada eritip karamela haline getirin. Karamelayi çorba
kasigiyle pastanin üzerine gezdirerek akitin. Dilimleyip servis yapin.
Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak
7 Nisan 2010 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder