MALZEMELER;
1 KİLO YUFKA
İÇMALZEMESİ;YARIM KİLO BEYAZ PEYNİR
1 BAĞ MAYDONOZ
3 YUMURTA
1 KİLO SÜT
1 BARDAK SIVIYAĞ
YAPILIŞI;YUFKALAR ORTADAN İKİYE KESİLİR,HER BİR PARÇAYA YUMURTA,YAĞ VE SÜT KARIŞIMI SÜRÜLÜR,YUFKANIN GENİŞ KISMINA AYIKLANMI,İNCE KIYILMIŞ MAYDONOZLA PEYNİR KONUR,RULO ŞEKLİNDE SARILIR,YAĞLANMIŞ TEPSİNİN ORTASINDAN BAŞLAYARAK KOL BÖREĞİ GİBİ DİZİLİR.ÜZERİNE YAĞLI,SÜTLÜ KARIŞIMDAN SÜRÜLÜR,200 DERECELİK FIRINDA PİŞMEYE BIRAKILIR,ÇIKINCA KARE KARE KESİLİP SERVİS EDİLİR..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder