Süpriz Tart - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk
Süre: 40-60dk
MALZEMELER
500 gr milföy hamuru 1 çay bardagi iri çekilmis badem 1 çay bardagi portakal sekerlemesi 1 çay bardagi incir sekerlemesi Yarim çay bardagi kuru üzüm ceviz, findik
YAPILIŞ TARİFİ
Ceviz, findik, badem, portakal sekerlemesi, incir sekerlemesi ve kuru üzümü bir kapta karistirin.
Milföy hamurunu 1 cm kalinliginda dikdörtgen seklinde açin. Çatalla delikler açip hazirladiginiz harci hamurun üzerine yayin.
Hamuru rulo seklinde sarin.
Yaglanmis firin tepsisine yerlestirip 160 derece isitilmis firinda 25 dakika pisirin. llik olarak servis yapin
Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak
8 Nisan 2010 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder