6 Nisan 2010 Salı

Tefal Besleyici ve Lezzetli Yemek Şenliği




Esra Hanım'ın nazik davetiyle Cumartesi günü Tefal MSA' da düzenlenen Besleyici ve Lezzetli Yemek Şenliği’ne katıldık; yeni ürünler (nutricook ve Actifry) ile nefis tarifler denedik, yedik, içtik, harika zaman geçirdik. Tefal ekibine çoook teşekkürler. Mükemmel bir organizasyondu, herşeyi düşünmüşler gerçekten. Etkinlikle ilgili diğer fotoğrafları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Etkinliğe katılan değerli mutfak dostları:
http://ehali.blogspot.com/Nesli Çelik
http://www.kitubi.com/Damla Doğan Altınören
http://yemekzevki.net/Melda Baki Tahiroğlu+Emel Baki
http//misscilek.blogspot.comİpek Kuşcu

Tefal Ekibi;
Zümrüt Tamer Actifry Senior Ürün Müdürü
Emrah Özol Actifry Ürün Müdürü
Ömer Altıkardeşler Nutricook Senior Ürün Müdürü
Emine Baran Nutricook Ürün Müdürü

NutriCook'un özellikleri;
Gıda türüne özel tasarlanmış 4 farklı pişirme programı
Akıllı kontrol saati
Özel patentli tek elle kolay açma/kapama sistemi
Özel tasarımlı paslanmaz çelik buhar sepeti
Otomatik hava tahliye sistemi
Geniş kapasite
Bulaşık makinesinde yıkanabilir (Akıllı kontrol saati hariç)
İndüksiyon dahil tüm ısı kaynaklarında kullanıma uygundur.
62 adet tariften oluşan yemek kitabı hediyeli



Actifry Family ile suçluluk duygusu hissetmeden lezzetli kızartmalar hazırlamanın ve yemenin keyfini yeniden keşfedin. 50 adet tariften oluşan yemek kitabı hediyeli.

Yenilenen Actifry ile sadece bir kaşık yağ ile bir buçuk kilo patates kızartmak mümkün. Patates kızartması dışında havuç, kabak, biber gibi sebzeleri de kızartabilir, kızartmanın yanında çoban kavurma, muska böreği, sütlaç ve kabak tatlısı da pişirebilirsiniz.



Şefin bizim için hazırladığı özel sürpriz; Çikolata Rüyası. Dondurma ile birlikte harikaydı. Tabii tek sürpriz bu değildi.



Nutricook ile çok kısa sürede yaptığımız Safran Soslu Dil Balığı, muhteşem bir lezzet



Actirfy ile yaptığımız ve Dondurma eşliğinde yediğimiz Elma Tatlısı




Actifry ile 15 dakikada nefis kuzu pirzola...



Actifry ile Havuç-Biber ve Kabak kızartması yaptık. Çoz yağ kullanıp harika lezzetli kızartma yedik.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder