7 Nisan 2010 Çarşamba

TEFLONDA TEREYAĞLI FETİR (LAVAŞ)

MALZEMELER
  • 1 KÜÇÜK PK YAŞMAYA
  • 4 SU BARD ILIK SU
  • TUZ
  • ALDIĞI KADAR UN
  • TEREYAĞ

YAPILIŞI

TEREYAĞ HARİÇ BÜTÜN MALZEMELERLE HAMUR YOĞRULUR. MAYALANMAYA BIRAKILIR. MAYALANINCA MANDALİNA BÜYÜKLÜĞÜNDE TOPLAR YAPILIP YEMEK TABAĞI BÜYÜKLÜĞÜNDE AÇILIR. KIZDIRILMIŞ YAĞSIZ TEFLON TAVADA ÇİFT TARAFLI KIZARTILIR. (PİŞİRİLİR) TAVADAN ALINCA SICAKKEN ÜZERİNE TEREYAĞ SÜRÜLÜR. SICAK SERVİS EDİLİR. AFİYET OLSUN...

ÇAYIN YANINDA KAHVALTILARDA, PEYNİR, REÇEL VS HERŞEYLE YİYEBİLECEĞİNİZ GİBİ MANGAL ETLERİNİN YANINDA KEBAPLARLADA HARİKA OLUYOR...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder