BİLİYORUM ÜST ÜSTE ÇOK PASTA TARİFİ DENK GELDİ. BU SON MERAK ETMEYİN:)) DÜŞ BAHÇESİNİN "PASTA SÜSLEME TEKNİKLERİ ETKİNLİĞİ" İÇİN BU PASTAMIDA YAYINLAMAK İSTEDİM. BU ARA ÇOK PASTA YAPINCA, BUNU ÇABUK TÜKETİLMESİ AÇISINDAN TEK KATLI KEKDEN YAPTIM.
BU KEKİ MUTLAKA DENEMELİSİNİZ. İSTER PASTALARINIZI YAPIN İSTERSENİZ KEK OLARAK YİYİN PUF PUF YUMUŞACIK BİR KEK EMİN OLABİLİRSİNİZ. ASLINDA BU KEKİ PASTADA KULLANMAK BENİM FİKRİMDİ. GENELDE FİNCANDA YAPILIR BU TARİF... AŞAĞIDA VERECEĞİM ÖLÇÜLERDEN İKİ ADET KEK ELDE EDİP İKİ KATLI PASTA YAPABİLİRSİNİZ. BEN YARIM ÖLÇÜ KULLANIP TEK KATLI YAPTIM...
KEK TARİFİ İÇİN BURAYI TIKLAYIN... YAPILIŞ AŞAMASINDAKİ FARK KALIBINDA... YAKLAŞIK 20 CM ÇAPINDA YUVARLAK BİR KALIP KULLANDIM. BU ŞEKİLDE BU TARİFTEN İKİ ADET KEK YAPABİLİRSİNİZ... KEKİNİZ SOĞUR SOĞUMAZ KREM ŞANTİDEN FAYDALANARAK PASTA HALİNE GETİRİP ÇOK FAZLA BEKLEMENİZE GEREK KALMADAN TÜKETEBİLİRSİNİZ...
PASTAMIN YAPILIŞINA GELİNCE, KEKİN ÜZERİNE KREM ŞANTİ SÜRÜP PASTA SÜSLEME APARATIMLA KREM ŞANTİDEN SÜSLER YAPTIM... RULO GOFRETLERLE SÜSLEMEMİ ZENGİNLEŞTİRMEK İSTEDİM... DENEMEK İSTEYENLERE KOLAY GELSİN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder