MALZEMELER
2 paket burcak biskuvi
100 gr tereyag
KREMA MALZ
4 yumurta
1 bardak seker
2 paket labne
1 paket krema
250 gr suzme yogurt
4 kasik misir nisasta
vanilya.
SOS
1 Paket visne 500 gr
2 bardak visne suyu
3 kasik misir nisastasi
4 kasik seker
HAZIRLANISI
Biskuviler ezilir,eritilmis tereyag ile karistirilir.Kelepceli kalibin altina firin kagidi konur,biskuvili karisim iyice basilir .
Krema malzemeleri sirasi ile karistirilir biskuvilerin uzerine dokulur 170c firinda uzeri pembelesene kadar pisirilir.
Visne suyu.nisasta,seker karistirilarak pisirilir visneler ilave edilir firindan cikan cheese'in uzerine dokulur buzdolabinda sogutulur.Tarif sofra dergisinden 1 gun sonra cok daha guzel oluyor afiyett olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder