8 Nisan 2010 Perşembe

VISNELI CHEESE


MALZEMELER

2 paket burcak biskuvi

100 gr tereyag

KREMA MALZ

4 yumurta

1 bardak seker

2 paket labne

1 paket krema

250 gr suzme yogurt

4 kasik misir nisasta

vanilya.

SOS

1 Paket visne 500 gr

2 bardak visne suyu

3 kasik misir nisastasi

4 kasik seker

HAZIRLANISI

Biskuviler ezilir,eritilmis tereyag ile karistirilir.Kelepceli kalibin altina firin kagidi konur,biskuvili karisim iyice basilir .

Krema malzemeleri sirasi ile karistirilir biskuvilerin uzerine dokulur 170c firinda uzeri pembelesene kadar pisirilir.

Visne suyu.nisasta,seker karistirilarak pisirilir visneler ilave edilir firindan cikan cheese'in uzerine dokulur buzdolabinda sogutulur.Tarif sofra dergisinden 1 gun sonra cok daha guzel oluyor afiyett olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder