MALZEMELER
- 1 PK MİFLÖY HAMURU
- 1 YUMURTA SARISI
İÇİ İÇİN
- 100 GR KADAR KIYMA
- 1 AD SOĞAN (RENDELENMİŞ)
- TUZ, KARABİBER, KIRMIZI BİBER
YAPILIŞI
ÖNCELİKLE İÇ MALZEMEMİZ İÇİN BÜTÜN MALZEMELER YOĞRULUR. MİFLÖY HAMURLARI MERDANE YARDIMIYLA DİKDÖRTGEN BİÇİMDE AÇILIR. UZUN KISMINA İÇ MALZEMEMİZDEN İKİ PARMAK GENİŞLİĞİNDE YAYILIR. BÖREKLERİMİZ İKİ PARMAK GENİŞLİĞİNDE KATLANIR. YAĞLI KAĞIT SERİLMİŞ FIRIN TEPSİSİNE SIRALANIR. KIRTIKLI YUVARLAK BIÇAKLA KESİKLER ATILIR. YUMURTA SARISI SÜRÜLÜP 190 C FIRINDA PİŞİRİLİR. ILIK SERVİS EDİLİR. AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder