7 Nisan 2010 Çarşamba

İKİ FARKLI KEK & İKİ FARKLI SUNUM

ÇİKOLATALI YUMUŞAK KEK

Daha önce yayınlamış olduğum gofretli pastanın kekini bu sefer sadece kek olarak yaptım. Çok hafif nem katmak istedim ve henüz ılıkken kekin üstüne çok az miktarlarda kakaolu süt döktüm. Hem görüntü çok güzel oldu, hemde yumuşaklığı sütle nem kazandı. Kekin detaylı tarifi burada.

ELMALI-HAVUÇLU YUMUŞAK KEK
Bu keki daha öncede yapmış ve tarifini yayınlamıştım. Burada sadece farklı bir şekilde sunuma hazırladığım için fikir olması açısından tekrar yayınlıyorum. Kalp kalıpla kestiğim kekin üstünü benmari yöntemi ile erittiğim beyaz çikolata ile süsledim. Havuçlu-elmalı kekin eskiden yayınladığım tarifi burada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder