7 Nisan 2010 Çarşamba

BARDAKTA MISIR

BARDAKTA MISIRI EVDE YAPMAK İSTEYENLER İÇİN MISIR MEVSİMİNİN SON ZAMANLARINDA BU TARİFİDE YAYINLAMAK İSTEDİM.
SÜTLÜ MISIR DEDİĞİMİZ, TAZE KOÇANLI MISIRI ALIYORUZ. HAŞLIYORUZ. YEMEK İÇİN SALDIRMADAN:)) BIÇAK YARDIMIYLA TANELERİNİ SIYIRIYORUZ. MISIRLARI BİR KABA ALIP ÇOK AZ TEREYAĞ VE TUZ İLAVE EDİP ISITIYORUZ. ARZUYA GÖRE SADE YADA KETÇAPLA MAYONEZLE SERVİS EDİYORUZ.
KIŞ HAZIRLIĞI BUNUN NERESİNDE? DİYENLERİ DUYAR GİBİYİM. BEN MISIRLARI HAŞLADIKTAN VE TANE HALİNE GETİRDİKTEN SONRA POŞETLEYİP DONDURUCUYA KOYUYORUM. KIŞIN İSTEDİĞİM KADAR ÇIKARIP SICAK SUDAN GEÇİRİP SALATALARA KULLANIYORUM. ARZU EDERSENİZ BARDAKTA MISIRDA YAPABİLİRSİNİZ. TAZESİNDEN AYIRT EDEMEZSİNİZ ÇÜNKÜ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder